Conny Leindahl 0707 65 45 45 / Jonas Ringblom 0707 92 89 63 info@brabyggt.com

Det är vi som är CHEOPS AB!

Företagsnamnet CHEOPS kommer så klart från Egypten och den forna Faraon. Pyramiden (som sägs vara byggd för honom) är verkligen ett bevis på KVALITET SOM VARAR och en noggrannhet utöver det vanliga.

Tusentals år senare är det fortfarande ingen som kan förstå hur dom bar sig åt…

I över tjugo år har vi jobbat tillsammans och hela tiden med samma mål i sikte – kvalitet som varar i varje utfört projekt och dessutom leverera ett mervärde som kunden alltid känner sig nöjd med.

Vår målsättning är att kommunicera med kunden så att dom fortlöpande har information om när vi kommer och går samt hur projektet fortlöper.

Vi är två hungriga entreprenörer som aldrig varit rädda för att prova nya vägar och områden.

Vi har med framgång klivit in i olika projekt där kreativitet och problemlösningar har varit ett måste för att lösa situationer gällande både renoveringar och nybyggnationer.

I grunden är vi båda två inredningssnickare och därifrån har vi fått med oss noggrannheten som vi har nytta av i alla utförda jobb vi gjort.

Under åren som vi har jobbat ihop har vi haft inredningssnickeri i Stockholm där vi tillverkat inredning till offentlig miljö samt privata bostäder.

En inredningsbutik på Söder i Stockholm öppnade vi och sålde våra egna designade inredningar och möbler.

Under en tid köpte vi fastigheter med renoveringsbehov och förädlade dessa från grunden för att sedan sälja dom.

Vi har under åren utvecklat en GIGANTISK verktygslåda att använda oss av då det kommer till att utföra ett arbete som förnyar och förbättrar hus och hem 

Jonas Ringblom

Jonas Ringblom

Conny Leindahl

Conny Leindahl